Starten: waar en hoe te beginnen?

Als startende ondernemer is het belangrijk dat u de juiste keuzes maakt in een vroeg stadium. Uiteraard heeft u nagedacht over uw product, dienst, markt, doelgroep en verdienmodel.

Maar bij een succesvolle start hoort ook dat u kiest hoe u uw administratie gaat doen. Laat u daarover goed adviseren.

Wanneer het uw vak niet is, leert de ervaring dat de boekhouding vaak een struikelblok is. U wordt geconfronteerd met veel regels, wetten en uitzonderingen, waar u zich als ondernemer aan moet houden of juist uw voordeel mee kunt doen. U zal niet de eerste starter zijn die, door gebrek aan kennis van de huidige wet- en regelgeving, geld laat liggen of te veel betaalt.

Als starter wordt u met veel verschillende vragen geconfronteerd. Bij Poulain Administratieve Dienstverlening helpen wij u graag met het beantwoorden van vragen als: ‘Welke rechtsvorm is het meest geschikt voor mijn bedrijf?’, ‘Welke verplichtingen heb ik richting de belastingdienst?’ of ‘Welke aantrekkelijke aftrekmogelijkheden heb ik als starter?’

Wij nemen de zorg voor uw administratie graag van u over. En u kunt vertrouwen op onze deskundigheid. Wij bieden u de zekerheid, vanwege onze jarenlange ervaring, professionaliteit en onze passie om het beste voor onze klant te doen.

 

Tips voor starters
Starterslexicon